Yritysten asiantuntijapalvelut

IIB:n akkreditoima liikkeenjohdon asiantuntija sekä Liikkeenjohdon asiantuntijakeskuksen, LAK:n, Senior Partner  

Yritysten asiantuntijapalvelut

IIB:n akkreditoima liikkeenjohdon asiantuntija sekä Liikkeenjohdon asiantuntijakeskuksen, LAK:n, Senior Partner

 

HPA Consultingin omistaja Hannu Pirilä, eMBA, on kansainvälisen IIB:n (Institute for Independent Business) akkreditoima liikkeenjohdon asiantuntija sekä LAK:n (Liikkeenjohdon asiantuntijakeskus) monivuotinen hallituksen jäsen. HPA Consulting Oy:n tuottamat asiantuntijapalvelut kattavat yritysten tarvitseman asiantuntijapalveluiden koko kirjon, sillä siinä milloin yrityksen oma asiantuntemus loppuu, IIB:n ja LAK:n asiantuntijat astuvat mukaan toimintaan.

Me emme aio kertoa sinulle, kuinka sinun tulee yritystäsi johtaa, mutta me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Mikäli et ole tyytyväinen yrityksesi tämänhetkisiin tuloksiin, tarvitset muutoksia toimintatavoissa, sillä toimimalla samalla tavalla voit saavuttaa ainoastaan samanlaisia tuloksia, kuin mitä saavutat nyt. Saavuttaaksesi toisenlaisia tuloksia, sinun tulee muuttaa toimintatapojasi ja –mallejasi.

HPA Consulting Oy:n ydinosaamista pienille ja keskisuurille yrityksille tarjottavien palvelujen saralla ovat ennen kaikkea työskentely seuraavien aihepiirien parissa:

HPA Consulting Oy:n toimialakohtainen asiantuntemus kohdistuu pääasiassa palvelualojen liiketoimintaan, erityisesti hotelli- ja ravintola-alaan. Usein on kuitenkin todettu varsin hyödylliseksi, että näkökulmia tuodaan yritykseen sen oman toimialansa ulkopuolelta. Tämä saattaa tuottaa uusia, kilpailijoista poikkeavia toimintatapoja, jotka voivat muodostua todellisiksi kilpailueduiksi yritykselle, mahdollistaen näin aivan uudenlaisen kasvun.

HPA Consulting Oy:n tuottamat palvelut eivät kuitenkaan rajoitu yllä mainittuihin aihepiireihin, vaan HPA Consultingin kautta asiakasyrityksillä on käytettävissään kenties maailman kattavin asiantuntijoiden verkosto. Kaikki IIB:n ja LAK:n asiantuntijat edustavat oman alansa ja osaamisalueensa ehdotonta huippua. Meillä kaikilla on vuosien kokemus liikkeenjohdon johtotehtävistä ja verkostomme on niin kattava, että apua löytyy lähes vuorenvarmasti mihin tahansa haasteeseen. Lisää tietoa suomalaisesta LAK:sta löydät täältä ja kansainvälisestä IIB:stä täältä.

Mitä enemmän pohdit yrityksesi tulevaisuutta ja mahdollisuuksia, sitä enemmän huomaat, että HPA Consulting tarjoaa sinulle juuri sitä apua, jota tarvitset. Ota yhteyttä: hannu@hpaconsulting.fi tai 050-662 81.

Katso alla oleva video, jolla HPA Consultingin Hannu Pirilä haastattelee Helsingin Itsepuolustuskoulu Oy:n omistajaa Timo Räkköläistä yrittäjyydestä ja menestyksestä: