HPA Consultingsta PSQ Internationalin Suomen edustaja

HPA Consulting ja PSQ International ovat solmineet kaikkia PSQI:n Leadership-valmennuksia koskevan

Koulutus- ja valmennuspalvelut

HPA Consulting ja PSQ International ovat solmineet kaikkia PSQI:n Leadership-valmennuksia koskevan lisenssisopimuksen.

PSQI logo

PSQ International on maailmanlaajuinen Leadership-valmennuksia tuottava organisaatio, jonka valmennusohjelmat ovat ainutlaatuisen tehokkaita ja toimivia.

PSQI:n valmennusohjelmista ainutlaatuisia tekee se, että ne eivät ole pelkästään teorioihin pohjautuvia malleja, vaan niiden implementointi käytännön johtamisen tasolle on suorastaan vallankuomouksellista. Kaikkien PSQI:n valmennuskokonaisuuksien keskiössä on niiden toimivuus päivittäisessä johtamistyössä.

Toinen, ja ehkä jopa vielä merkittävämpi, ominaisuus on se tapa ja tekniikka, jolla opitut asiat viedään osaamiseen. PSQI:n järjestelmä varmistaa, että valmennusten osallistujat myös kertaavat oppimaansa ja siirtävät saamansa tiedon aidoksi osaamiseksi ja johtamisen kompetenssiksi.

Lisää suomenkielistä infoa PSQ Internationalista ja sen palveluista on tulossa vuoden 2017 aikana. Sitä odotellessa voit tutustua PSQI:n kansainvälisiin nettisivuihin täällä sekä ladata PSQI:n englanninkielisen esitteen täältä: PSQI Brochure 2017

LEAVE A COMMENT