Koulutus- ja valmennuspalvelut

NLP-koulutukset sekä PSQ Internationalin Leadership-valmennukset.   HPA Consultingin omistaja Hannu Pirilä

Koulutus- ja valmennuspalvelut

NLP-koulutukset sekä PSQ Internationalin Leadership-valmennukset.

 

HPA Consultingin omistaja Hannu Pirilä on sertifioitu NLP-kouluttaja ja tuottaa NLP-koulutuspalveluja Flow Mentaalivalmennuksen kautta. NLP-koulutusten lisäksi HPA Consulting on PSQ Internationalin Leadership-valmennusten Suomen lisenssin haltija. Lataa PSQ Internationalin englanninkielinen esite täältä: PSQI Brochure 2017.

Hannu on erittäin kokenut ja arvostettu luennoitsija ja valmentaja. Hän on pitänyt runsain määrin koulutuksia ja seminaareja niin pienryhmille kuin monisatapäisille yleisöillekin, niin yrityksille ja oppilaitoksille kuin urheiluseuroillekin.

Hannu hyödyntää luennoissaan ja valmennuksissaan pitkää kokemustaan yritysmaailmassa ja urheiluvalmennuksessa yhdistäen sen mittavaan koulutukseensa NLP:n saralla. Kokemuksensa ja koulutuksensa ansiosta Hannu on vakuuttava ja vaikuttava esiintyjä, jolla on taito saada aikaan hyödyllisiä muutoksia kuulijoidensa ajattelussa ja toiminnassa.

Suosituimpia luento- ja valmennusaiheita ovat mm.:

Hannu on kirjoittanut myös yllämainittuja aiheita käsittelevät Itsensä kehittämisen, menestyksen ja onnellisuuden pienen kirjan, Parempi elämä ja NLP sekä Oma sininen meresi -kirjat, jotka ovat ostettavissa klikkaamalla oheisia linkkejä.

HPA Consulting tuottaa lisäksi yhteistyössä Flow Mentaalivalmennuksen sekä  Helsingin Itsepuolustuskoulun, Hipkon, kanssa yrityksille ja yhteisöille suunnattuja lyhytkursseja ja virkistyspalveluja, jotka ovat aidosti poikkeuksellisen antoisia tilaisuuksia. Näillä kursseilla osallistujat kokevat monitasoisia elämyksiä sekä uuden oppimista tavalla, jolle ei löydy vertaista missään muualla!

NLP:n luojan ja kehittäjän, Dr. Richard Bandlerin, sertifioimia NLP-koulutuksia HPA Consulting tuottaa Flow Mentaalivalmennuksen kautta, jossa Hannu Pirilä toimii myös kouluttajana ja valmentajana.

”Liikkeenjohdon neuvonantajana tehtäväni on auttaa ja kehittää asiakastani parempiin suorituksiin, ratkaisemaan ongelmiaan tai pyrkimään oikeisiin tavoitteisiin. Oleellista on silloin ymmärtää, kuinka toinen ihminen nämä kokee, mikä on tärkeää, mikä ei. Hannu Pirilän mukaansatempaava NLP-kurssi antoi minulle aivan uuden tavan kyetä tulkitsemaan toisen ihmisen tiedostamatonta mieltä. Hänen omaksi hyväkseen. — Suosittelen!

– Harri Mäkitie, liikkeenjohdon asiantuntija ja neuvonantaja, Consultium Oy”

Haluatko organisaatiollesi motivoivan ja tuloksia tuottavan luennon, valmennuksen tai seminaarin? Ota yhteyttä: hannu@hpaconsulting.fi tai 050-662 81